The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator levert vertaaldiensten voor de vastgoedsector in Amsterdam

Vertaaldienst voor de vastgoedsector in Amsterdam

The Native Translator biedt vertalingen met hoge kwaliteit voor de vastgoedsector in Amsterdam en omstreken. Wij leveren vertalingen in meer dan 100 talen. De vertalingen leveren we geheel op uw wensen afgestemd zodat u snel contracten kunt afsluiten.

Om aan de eisen van de vastgoedbranche tegemoet te komen, hebben wij een pool van hoog opgeleide ervaren vertalers die de kunst beheersen van het juiste woord te kiezen bij de vertaling van voorwaarden en juridische overeenkomsten. The Native Translator werkt alleen met moedertaalsprekers. Zij hebben de ervaring die nodig is om uw projecten in meerdere talen te vertalen en altijd nauwkeurig, professioneel en op tijd te  leveren.

We verzorgen
meertalige vertaaldiensten voor vastgoedmakelaars, beleggers en woningverenigingen. Het maakt niet uit of u een grote vastgoedonderneming bent en met een groot meertalig vertaalproject komt wat gisteren klaar had moeten zijn, of dat u een beginnend makelaar bent die een vastgoedproject vertaald wilt hebben. The Native Translator helpt u aan de vertaling voor een vastgoed- of voor een internetproject en levert altijd op tijd. U ontvangt alle vertalingen via e-mail en/of per post.
U kunt de documenten ook zelf ophalen in ons vertaalbeheersysteem in het door u gewenste formaat. Onze vertalers hebben veel ervaring met vastgoedprofessionals die hoge kwaliteit vertalingen nodig hebben en zo de klanten helpen bij aankoop, huur of verkoop van huizen, bedrijven of ander vastgoed. Wij zorgen ervoor dat uw vertaling nauwkeurig verwerkt wordt door een team van professionele vertalers.

Wij zijn ’s werelds snelste online vertaalbureau met topkwaliteit vertalingen.

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen