The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaaldienst voor de Toerismebranche, Luchtvaartmaatschappijen en Resorts

Vertaaldienst Voor De Toerismebranche

Vertaaldiensten voor het toerisme. The Native Translator levert vertaaldiensten voor low budget luchtvaartmaatschappijen, gemakkelijkheid van online boeken, de infrastructuur van het vliegveld en de economie veranderen de wereldwijde toerismebranche.

De meeste toeristen zoeken tegenwoordig op het Internet voor specifieke informatie over het land of regio die ze willen bezoeken. Traditionele reisbureaus zijn ouderwets aan het worden, wanneer het aankomt op het boeken van vliegtickets en het verkrijgen van reisinformatie. Meestal zijn overzeese bezoekers beperkt in hun tijd die ze op een bepaalde locatie kunnen besteden, daarom is snelle en makkelijke toegang tot uw product of dienst van vitaal belang. Reisbureaus en bedrijven binnen de toerismebranche moeten potentiële bezoekers online informatie en reserveringsmogelijkheden aanbieden.

We bieden een breed scala aan vertaaldiensten aan voor de reis- en toerismebranche, inclusief:

  • Vertaling van de brochure
  • Vertaling van de website
  • Vertaling van reis- en vakantiegidsen
  • Vertaling van productomschrijvingen
  • Vertaling van het menu, ook genaamd “vertaling van de systeemteksten”

Als EN 15038 gecertificeerd vertaalbedrijf, zorgen onze strenge kwaliteitscontroleprocedures ervoor dat wij alleen de meest geschikte vertalers voor uw vertaalprojecten selecteren. Taalkundigen zijn geselecteerd op basis van hun kwalificaties en specialistische kennis van de sector terminologie.