The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator levert vertalingen voor de olie- en gasindustrie

Vertaalservice voor de Nederlandse olie- en gasindustrie

Snelle, betrouwbare vertaaldiensten voor de gas-, olie- en energiesector. In de wereldwijde economie heeft een gebeurtenis op het ene continent snel effect op investeringen, prijzen of managementstrategieën op andere werelddelen. In een oogwenk kan alles wat eerst zekerheid had met betrekking tot energiegerelateerde zaken veranderen.

The Native Translator biedt u snelle professionele vertalingen voor de olie- en gasindustrie. Wij begrijpen bovendien dat het in uw branche altijd snel moet. Daarom wordt de vertaling van uw energie-, gas- of olieproject altijd binnen de overeengekomen tijd en het budget geleverd.

Uw vertaalproject wordt uitgevoerd door professionele vertalers met ervaring in de branche. Zij kennen de cruciale rol die informatie kan spelen wanneer het aankomt op veiligheidszaken, managementbeslissingen en economische aspecten.

Of het nu gaat om wereldwijde investeringen of contracten, verkoop-, marketing- of productinformatie voor andere landen, documenten voor wereldwijde diensten, uw boodschap komt via ons altijd absoluut duidelijk over.

Voorbeelden van vertaalprojecten voor de gas- en olie-industrie:

  • Product- en technische handleidingen
  • Vertalingen voor petrochemie
  • Veiligheidsinformatie
  • Strategische analyses
  • Contracten
  • Upstream documenten (productie en verkenning)
  • Downstream documenten (raffinage en commercialisatie)
  • Documenten voor het transport van olie en gas
  • Legalisatie olie

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en Opens internal link in current windowtechnische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.