The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaalservice voor de duurzame sector: energie uit wind, zon en water!

Vertaalservice voor ondernemingen in duurzame energie.  

Duurzame energie is de enige energie waarover de mensheid voor onbeperkte tijd kan beschikken en waarbij, door het gebruik ervan, het leefmilieu en de mogelijkheden voor toekomstige generaties niet worden benadeeld.  Hieraan werkt The Native Translator graag mee en vertaalt hiervoor alle bijkomende zaken zoals contracten, subsidieaanvragen in andere landen, milieuoverwegingen en aspecten zoals gezondheid en veiligheid. We begrijpen dat deze industrietak eigen en zeer gevarieerde disciplines omvat. Het is daarom essentieel dat onze vertalers niet alleen goede taalkundigen zijn, maar ook over de benodigde specialistische kennis en ervaring  in deze branche beschikken. The Native Translator werkt altijd in dialoog met de opdrachtgevers om meertalige vertalingen voor duurzame energie perfect te laten verlopen. 

Vertalingen voor duurzame energie en onze deskundigheid

Deze wereldwijde en zich voortdurend ontwikkelende branche levert steeds nieuwe, gevarieerde en technisch uitdagende vertaalopdrachten, die veel verder gaan dan de vaardigheid van een professioneel vertaler zonder branche-ervaring. Wij van The Native Translator besteden er veel tijd en aandacht aan dat deze projecten worden toegewezen aan die vertalers die over de technische en taalkundige expertise beschikken en dus de nodige relevante vakkennis. Daarom wordt elke vertaler individueel geselecteerd met als resultaat dat hij het best geschikt is voor uw specifieke projecteisen. 

Ons team van vertalers en proeflezers omvat ingenieurs, advocaten, wetenschappers, management consultants, marketing- en public-relationsdeskundigen en uiteraard technische specialisten. 

Elk van onze vertalingen voor duurzame energie wordt gecontroleerd door een tweede deskundige vertaler uit deze branche, om ervoor te zorgen dat de vertaalde documenten geheel juist zijn en volgens uw wensen. Zo helpen we u  uw doelgroepen te bereiken door u te voorzien van kwalitatief hoogstaande vertalingen. Dat alles gaat gepaard met onze uitzonderlijk goede klantenservice.

Onderwerpen waar wij in thuis zijn: 

  • Offertes
  • Bedrijfsprofielen
  • Correspondentie
  • Verzekeringspolissen
  • Juridische documenten
  • Marketingmateriaal
  • Kwartaal- en jaarrapportages
  • Onderzoekverslagen
  • Technische rapportages

De medewerkers en vertalers van The Native Translator zijn onderworpen aan strenge afspraken over vertrouwelijkheid. We nemen de kwestie van geheimhouding zeer serieus en we zijn dienaangaande volkomen bereid om zowel extra veiligheidsmachtigingen of geheimhoudingsdocumenten te ondertekenen en alle relevante bepalingen met u te bespreken, voorafgaande aan het aannemen van werk.

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Met gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

Wij zijn ’s werelds snelste online vertaalbureau met topkwaliteit vertalingen. The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingenfinanciële vertalingenmarketing vertalingenmedische vertalingen technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.