The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Softwarevertaling en lokalisatie

De vertaalservice voor de softwarebranche.

Voor de meest geavanceerde taaltechnische oplossingen moet u echt bij The Native Translator zijn. Wij leveren softwarelokalisatie voor alle belangrijke talen en landen. Softwarelokalisatie betekent niet alleen maar een vertaling van de ene taal naar de andere. Het gaat hierbij ook om de kennis van de specifieke taalkundige kenmerken in de doeltaal. Met een gedetailleerd lokalisatieproces zorgt de native speaker ervoor dat de software in de taal van uw klanten duidelijk overkomt.

Vertalen is het meest kritische deel van softwarelokalisatie. Voor bedrijven die zaken (willen) doen op de mondiale markt heeft The Native Translator softwarelokalisatiediensten en gespecialiseerde, professionele vertalers in meer dan 100 talen en landen. Wij hebben jarenlang ervaring met technische lokalisatieprojecten voor veel klanten. Op basis daarvan kunnen we u nuttige oplossingen bieden. The Native Translator, de vertaalservice voor de softwarebranche, stroomlijnt al uw vertaaltaken en levert uw product volledig gelokaliseerd in de gewenste doeltaal. Bovendien houden wij ons strikt aan uw deadline en budget. Wij zijn ingesteld op het snel leveren van gelokaliseerde software met informatie en documentatie.

The Native Translator is de vertaalservice voor de softwarebranche en heeft een uitgebreid team van deskundigen voor softwarelokalisatie en de meest effectieve vertaalhulpmiddelen om een breed scala van mogelijkheden te leveren.

Wij zijn ’s werelds snelste online vertaalbureau met topkwaliteit vertalingen. The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingenfinanciële vertalingenmarketing vertalingenmedische vertalingen technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.