The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

IT-vertalingen

Het vertaalbureau voor de IT-branche

Het begin van deze 21e eeuw staat helemaal in het teken van de snelle groei en ontwikkeling van informatietechnologieën. Het gebruik van IT-oplossingen in de productie-industrie heeft geleid tot een opvallende groei in de efficiëntie en heeft alle geografische grenzen overschreden. Informatietechnologieën dringen door in elk aspect van de mensheid, van zakendoen tot onderwijs en ontspanning. Personal computers, mobiele telefoons en het internet zijn niet alleen een integraal onderdeel geworden van de technische ontwikkeling, maar spelen ook een belangrijke rol bij onze dagelijkse activiteiten. Ze zorgen ervoor dat landen, tot nu toe gescheiden door taal en afstand, informatie uit kunnen wisselen en zo met elkaar kunnen communiceren. Geen enkel bedrijf kan de noodzaak van de vertaling van zijn informatie in een verscheidenheid van talen negeren. Daarom biedt The Native Translator IT-vertaaldiensten aan van topkwaliteit.

Wij bieden professionele vertalingen en lokalisatiediensten aan op de volgende gebieden: Internet technologie, telecommunicatie, software, graphics, e-business, netwerken en systeembeheer, etc. Ons team van gekwalificeerde specialisten omvat projectmanagers, professionele vertalers, redacteuren, programmeurs en webdesigners. Wij staan klaar om al uw ideeën te realiseren. Wij werken samen met deskundigen die een schat aan ervaring op het gebied van informatietechnologie en telecommunicatie hebben en daarbij steeds de nieuwste trainingen in informatietechnologie volgen. Ter controle worden alle vertaalde documenten doorgegeven aan proeflezers voor een gedetailleerde vergelijking van bron- en doeltaal van de IT-documenten, om ervoor te zorgen dat de eindversie volledig accuraat en consistent is. Ongeacht de omvang en complexiteit van uw projecten kunnen wij u tegen aantrekkelijke prijzen professionele softwarelokalisatie voor uw bedrijf aanbieden.

Wij leveren topkwaliteit IT-vertalingen in de meest gangbare talen, waaronder Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Frans, Arabisch, Pools, Russisch, Chinees, Japans, Zweeds en we houden met al uw wensen rekening.

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

Wij zijn ’s werelds snelste online vertaalbureau met topkwaliteit vertalingen. The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingenfinanciële vertalingenmarketing vertalingenmedische vertalingen technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.