The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator levert snelle en voordelige kwaliteitsvertalingen.

Snelle, voordelige kwaliteitsvertalingen
Vertalingen, niet duur maar wel met hoge kwaliteit, is dat mogelijk?

Bij ons wel! The Native Translator heeft namelijk een efficiënte, milieuvriendelijke organisatie opgebouwd, die terwijl ze op operationele kosten spaart ook de ecologische voetafdruk kleiner maakt. We zijn volledig digitaal, we hebben geen grote kantoren, maar we zijn wel aanwezig op alle continenten en hebben zowel vertalers als projectmanagers over de hele wereld. Zo zijn we ook in staat u 24/7 service te garanderen. Terwijl de meeste andere grotere vertaalbureaus die op wereldwijde schaal opereren grote kantoren onderhouden, hebben wij dat niet. 

Wij geloven dat het verleden tijd is dat u, als klant, uw vertaler wilt komen bezoeken. In feite geven al onze klanten de voorkeur aan het veilig en rechtstreeks leveren van het te vertalen materiaal via onze beveiligde online server en zij willen de vertalingen ook elektronisch teruggeleverd krijgen. Beëdigde vertalingen vormen vaak een uitzondering op de regel. Als deze op papier geleverd moeten worden, helpen DHL en TNT Post graag met de bezorging.

Zoals u begrijpt zijn onze exploitatiekosten dus beduidend lager dan die van concurrerende bureaus. Tegelijkertijd gaan wij er op een veilige en milieuvriendelijke manier met alles om. Dus kunnen wij snelle en voordelige kwaliteitsvertalingen leveren! Het is gewoon een kwestie van goed organiseren.

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

Wij zijn ’s werelds snelste online vertaalbureau met topkwaliteit vertalingen. The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10.