The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Directe offerte

Medische vertalingen

Medische vertalingen: Voor de farmaceutische industrie, apparatuur, specificaties, literatuur enz.

Wanneer u medische vertalingen nodig heeft, kunt u op The Native Translator vertrouwen. Wij leveren al meer dan 20 jaar vertalingen voor vakgebieden als anesthesie, orthopedie, farmacie en veterinaire geneeskunde en van handleidingen van medische instrumenten enz. Onderscheidende factor bij ons is dat elk van onze medische vertalers een graad en certificering heeft op zijn vakgebied in de medische wereld. Veel van onze vertalers/vertaalsters hebben een afgesloten medische opleiding genoten.

Door onze uitstekende reputatie en twee decennia ervaring komen toonaangevende fabrikanten van medische apparatuur, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen en onderzoekers bij ons, omdat ze deskundigheid en nauwkeurigheid eisen. The Native Translator werkt altijd nauw samen met de opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat onze vertalingen 100% nauwkeurig zijn en dat ze aan alle verwachtingen voldoen. Immers, in de medische wereld is de kwaliteit van vertalingen een voorwaarde.

Talen waarin wij medische vertalingen kunnen leveren

The Native Translator biedt medische vertalingen aan in meer dan 100 talen. Omdat de medische wereld 100% nauwkeurigheid vraagt, hebben wij hoog gekwalificeerde vakvertalers over de hele wereld, allemaal medisch geschoold en daarbij native speakers.

Onze medische deskundigheid

Patiëntendossiers: The Native Translator beschikt over de middelen en de mogelijkheden om uw medische documenten en rapporten nauwkeurig te vertalen. Enkele voorbeelden zijn: Tandheelkundige dossiers, rapporten en grafieken, medische dossiers, patiëntvragenlijsten, recepten en verzekeringsclaims.

Medische apparatuur: Wij werken voor tientallen bekende fabrikanten van medische apparatuur en leveren vertalingen van de hoogste kwaliteit van hun software, productspecificaties, handleidingen en opleidingsmateriaal, octrooien en de betreffende wetgeving. We staan onze opdrachtgevers ook graag bij als er seminars gepland zijn door vakkundige tolken te leveren en bij PowerPoint presentaties de bijkomende teksten te vertalen.

Medisch onderzoek: Wetenschappelijke artikelen of complete medische handleidingen: Voor onze teams van deskundige vertalers is er geen opdracht te groot of te klein! Wij bieden expertise voor medische woorden- en vragenlijsten, manuscripten, psychologische artikelen, wetenschappelijk onderzoek, medische terminologie enz. 

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en indien gewenst uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in gewaarmerkte vertalingen in meer dan 100 landen! 

Meer informatie >>

ONDERNEMINGEN OF GROTERE OPDRACHTEN?

Zakelijke klanten en instanties kunnen wij speciale condities aanbieden, zoals bijv. een raamovereenkomst met een aantal voordelen!
Meer informatie >>

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noordamerikaanse CAN/CGSB 131.10. Wij specialiseren ons in juridische vertaling, financiële vertaling, marketing vertaling, Opens internal link in current windowmedische vertaling en technische vertaling. Wij verstrekken beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.