The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaaldienst voor juridische kantoren wereldwijd

The Native Translator levert juridische vertalingen wereldwijd. Juridische vertalingen worden beschouwd als één van de meest uitdagende vakgebieden. Het combineren van de creativiteit van de literaire vertaling met de exacte terminologie van de technische juridische vertaling is een vak apart. Problemen bij juridische vertalingen kunnen ontstaan als gevolg van de specifieke juridische begrippen en de verschillen tussen de rechtssystemen.

Het vertalen van een juridische tekst is bezaaid met een reeks van obstakels. Daarom kunnen alleen professionele vertalers, geschoold en gespecialiseerd in dit vakgebied, juridische documenten goed vertalen. De meeste juridische documenten, contracten in het bijzonder, vragen om heel nauwkeurige en deskundige weergave. Andere onderwerpen voor juridische vertalingen zijn octrooien, certificaten, getuigenverklaringen, trusts, testamenten, statuten, processtukken, immigratiedocumenten of onroerend goed. Het inhuren van een vertaler die niet gespecialiseerd is in juridische vertalingen kan ertoe leiden dat bijvoorbeeld passages in een contract verkeerd worden vertaald wat tot nodeloze procedures leidt.

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en indien gewenst uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in gewaarmerkte vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noordamerikaanse CAN/CGSB 131.10. Wij specialiseren ons in Opens internal link in current windowjuridische vertaling, financiële vertaling, marketing vertaling, medische vertaling en technische vertaling. Wij verstrekken beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.