The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Juridische vertaalservice in Amsterdam

Juridische vertalingen

Juridische vertaalservice in Amsterdam voor alle vakgebieden in deze branche. Omdat de wet een uitgesproken vakgebied is met een volkomen eigen jargon, worden juridische vertalingen als een van de meest uitdagende specialismen gezien. Een boeiende combinatie van een creatieve literaire vertaling met de precieze terminologie van een technische vertaling. Problemen in een juridische vertaling kunnen voorkomen door de specificiteit van de juridische taal en de verschillen tussen de juridische systemen van landen en het eigen karakter van elke nationale juridische terminologie. 

Het vertalen van een juridische tekst in een andere taal is bezaaid met een reeks van obstakels. Daarom kunnen alleen professionele vertalers, geschoold en gespecialiseerd in dit vakgebied, juridische documenten goed vertalen. De meeste teksten en contracten in het bijzonder vragen om duidelijke omschrijvingen van rechten en plichten voor bepaalde personen. 

Andere juridische vertalingen hebben betrekking op octrooien, certificaten, getuigenverklaringen, trusts, testamenten, statuten, processtukken, immigratiedocumenten of onroerend goed. Het inhuren van een vertaler die niet gespecialiseerd is in juridische vertalingen kan zomaar het verkeerd vertalen van een passage in een contract tot gevolg hebben, wat altijd leidt tot onkosten.

The Native Translator heeft veel ervaring in het vertalen van juridische teksten. Onze juridische vertaalservice heeft in tal van fusies en overnames de vertalingen gedaan, alsmede in een groot aantal vastgoeddeals.

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

GECERTIFICEERD

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

ONDERNEMINGEN OF GROTERE OPDRACHTEN?

Zakelijke klanten en instanties kunnen wij speciale condities aanbieden, zoals bijv. een raamovereenkomst met een aantal voordelen! 
Meer informatie >>

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.