The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator, de specialist voor financiële vertalingen van hoge kwaliteit.

Financiële vertalingen

Mede door de globalisering zijn er nu veel meer bedrijven, die financiële informatie nodig hebben in een verscheidenheid aan talen. Dit varieert van jaarverslagen voor aandeelhouders tot aankondigingen op financiële markten, marketingmateriaal enz. Veel van deze documenten moeten voldoen aan verschillende buitenlandse eisen voor jaarrekeningen. Dit kan verwarring opleveren, omdat deze eisen van land tot land anders zijn.

Woordenlijsten en vertaalgeheugens

Het moge duidelijk zijn dat bij het vertalen het gebruik van de juiste termen in de juiste context uitermate belangrijk is. Om ervoor te zorgen dat dit ook exact gebeurt, werken we met u samen door o.a. een woordenlijst met u af te stemmen, met termen uit uw bedrijf en bedrijfstak. Wij kiezen onze native speakers zeer zorgvuldig dat alleen de beste vertalers en proeflezers werken aan uw projecten. We stellen groepen deskundige vertalers en projectmanagers samen, die grote projecten ondersteunen, waarbij altijd nauwkeurige resultaten en snelle doorlooptijden gevraagd worden.

Voor financiële vertalingen maken we gebruik van vertaalgeheugens dat paragrafen en tekstdelen die door het gehele document heen herhaald worden, hergebruikt worden door onze vertalers. Hierdoor kunnen wij u nog scherpere prijzen aanbieden. Vertaalgeheugens verbeteren de kwaliteit en de doorlooptijd van uw vertalingen. Het reduceert ook de kosten; eerder vertaalde tekst is altijd tegen een lager tarief.

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.