The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Wereldwijd vertaalbureau

HET MEEST EFFICIENTE WERELDWIJDE VERTAALBUREAU, OOK VOOR U!

Bij The Native Translator leveren wij binnen 24 uur nauwkeurige vertalingen aan particulieren, aan nationale en internationale bedrijven en overheidsinstanties. Wij zijn een professioneel wereldwijd vertaalbureau en volgens EN 15038 en CAN / CGSB 131.10 gecertificeerd. En wij zijn lid van prestigieuze organisaties als de SFO en de ATA. 

Wij bieden niet alleen kwaliteitsvertalingen maar ook een verscheidenheid van andere praktische oplossingen waaronder lokalisatie. Wist u dat wij in meer dan 100 talen vertalen? Als u behoefte heeft aan een betrouwbaar vertaalbureau dat snel op uw wensen reageert, neem dan contact op met ons. Of probeer ons systeem direct, voer een document in, klik op "Ontvang een prijsopgave" en u zult binnen 1 minuut weten hoeveel uw vertaling gaat kosten en hoe snel we kunnen leveren.

MET KWALITEITSGARANTIE!

Elke door ons geleverde vertaling voldoet aan de hoogste eisen. Indien een vertaling deze norm niet haalt, wordt de tekst opnieuw vertaald, tot u als klant volledig tevreden bent.
Meer informatie >>

BEËDIGDE VERTALINGEN

Gegarandeerde kwaliteit, snelle levering, een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Beter krijgt u nergens – wij zijn internationaal gecertificeerd!
Meer informatie >>

BEËDIGEN

Snel, correct en uiteraard met stempel – wij zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen in meer dan 100 landen!
Meer informatie >>

Wij zijn ’s werelds snelste online vertaalbureau met topkwaliteit vertalingen. The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingenfinanciële vertalingenmarketing vertalingenmedische vertalingen technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.