The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gegarandeerd perfecte kwaliteit!

Wij zijn een gecertificeerd vertaalbureau, toonaangevend op het gebied van beëdigde en rechtsgeldige vertalingen. Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze vertalingen – dus ook aan onze medewerkers.

Een zeer vakkundig team

Al onze vertalers hebben minstens 1 universitaire of HBO opleiding afgesloten, een aantal zelfs meerdere. Op die basis beschikken ze niet alleen over uitstekende kennis van de talen waarin zij werken, maar ook over een grote algemene ontwikkeling en deskundigheid betreffende de onderwerpen die zij vertalen. Alleen zo krijg je optimale vaktechnische vertalingen.

Voor ieder vakgebied de geschikte vertaler

U kunt er werkelijk van op aan dat wij altijd een vertaler kiezen die in uw vakgebied deskundig is – of het nu gaat over recht, patenten, medicijnen, financiën, marketing/PR, IT/techniek/machinebouw of toerisme. U vindt onder onze vertalers advocaten, artsen, ingenieurs, economen etc. voor alle taalcombinaties.
Als wij een nieuwe vertaler in ons netwerk opnemen, hechten wij de allergrootste waarde aan opleiding, beroepservaring en referenties. Bovendien wordt al het werk van onze vertalers gecontroleerd; zij moeten ook leveren wat ze beloven: snelle, hoog gekwalificeerde vertalingen, waar de klant van op aan kan.

Waardoor wordt de kwaliteit van een vertaling bepaald?

Een vertaalde tekst moet de oorspronkelijke betekenis en de totaalindruk van het originele document weergeven – dus het moet een nauwkeurige weergave van de brontekst zijn. Hierin ligt de grootste uitdaging! Want niet alleen de inhoud, maar ook het niveau van de brontekst moet tot uitdrukking worden gebracht. Deze opdracht kan alleen een native speaker uitvoeren, die over perfecte beheersing van de brontaal en een grote deskundigheid op het betreffende vakgebied beschikt.

Als gecertificeerd vertaalbureau garanderen wij u topkwaliteit. Maar boven alles geldt: bent u er tevreden over? Dit betekent voor u: Indien u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over de vertaling, wordt de tekst opnieuw vertaald.

Bereken hier uw persoonlijke offerte