The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Directe offerte

Websitevertalingen en lokalisatiediensten

Verkopen? Aan de hele wereld! Waarom niet?

Wij bieden u de modernste website-vertaaltechnologie met daarbij gespecialiseerde vertalers die verstand hebben van uw branche!

Laat de verkoop groeien door uw website op de wereld af te stemmen!

Het is een waarheid als een koe dat als u uw boodschap bij de klanten brengt in een taal en op een manier die de klant verstaat, de eerste stap naar verkoop gezet is. Website vertaaldiensten waren vanaf het begin nogal duur omdat het zo een complex werk was. Dat heeft er ook vaak tot onjuiste vertalingen geleid waardoor veel bedrijven er weinig mee opschoten.

Bij The Translator Group zien we het belang van goede websitevertalingen als geen ander in. Wij beschikken hiervoor een breed bereik aan tools, systemen en de pool van 5000 professionele vertalers. Dit samen met onze deskundigheid en ervaring in deze zijn wij zeker in staat om uw website naar de wereld te openen.

De toon van de auteur moet in de vertaling gehandhaafd blijven

Met het “multilingual publishing system” van The Translator Group geeft u de tekst die u vertaald wilt hebben eenvoudig in, klikt u op “publish” en automatisch gaat het hele proces aan het werk. De inhoud wordt automatisch doorgestuurd aan vertalers ter vertaling en ter controle indien gewenst. De vertaalde tekst kan in elke taal worden gepubliceerd als pdf- of word-document.

Gemakkelijke editing

Met onze uitgebreide contentmanagementsysteem kunt u alles volkomen naar wens schikken en heeft u complete controle over de lay-out en flow. Toegangs- en authenticatieonderdelen controleren perfect wie er toegang heeft tot de auteur en de inhoud. Aangezien de inhoud ‘web based’ blijft kunnen auteurs van verschillende locaties met toestemming aan de inhoud werken zonder dat ze elkaar storen.

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.