The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaling van websites

Vertaling van websites naar 25 talen met kwaliteitsgarantie.

Uw website is uw visitekaart en vaak het eerste contactpunt tussen uw onderneming en potentiele nieuwe klanten. Een ontmoeting, waarbij beslist wordt of een nieuwe zakenrelatie tot stand komt of uw concurrent de opdracht krijgt, die u graag gehad had.

Uit onderzoekingen door de American Common Sense Advisory bleek dat men meer dan 80% van de potentiele klanten kan verliezen, indien ze de informatie over uw onderneming niet in hun eigen taal kunnen lezen. Wij kunnen uw website naar meer dan 100 talen vertalen en combineren lokale expertise met internationale schaalbaarheid, zodat u uw boodschap op een consistente manier kunt verspreiden en de integriteit en consistentie van uw merk gehandhaafd blijven.

Onze website vertaaldiensten omvatten:

  • Vertaling en lokalisatie van websites
  • Zoekmachine-aanpassing bij de vertaling van websites
  • Lokalisatie van grafieken
  • Vertaling van wegapplicaties en gebruikersinterfaces
  • Installatie van vertaal-plugins in uw inhoudsbeheersysteem voor gemakkelijk dagelijks beheer van vertaling

Indien u vragen hebt of advies en/of hulp nodig hebt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via Opens window for sending emaile-mail, 24 uur per dag. Upload uw document naar ons  vertaalportaal en u ontvangt binnen een minuut een prijsopgave en de waarschijnlijke leveringstermijn. Het gehele proces is anoniem en uw documenten worden natuurlijk met de uiterste vertrouwelijkheid behandeld.

The Native Translator is een professioneel, wereldwijd actief vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group; wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.