The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertalers - Vertalingen

Professionele vertalingen op het gebied van financiën, recht, geneeskunde, technologie plus hotel & toerisme

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau, dat in de vertalingen van hoge kwaliteit biedt op het gebied van technologie, geneeskunde, recht en website. Het doet er niet toe of u gebruiksaanwijzingen, productspecificaties, ondernemingspresentaties, registratiecertificaten, nieuwsbrieven, patenten, handleidingen voor voertuigonderhoud, enz. wenst te vertalen, wij kunnen u helpen.

Met meer dan 5.000 gecertificeerde vertalers en  gespecialiseerde vertalers, zijn wij een van de grootste vertaalbureaus en wij combineren lokale expertise met internationale schaalbaarheid.

Indien u vragen hebt of advies en/of hulpnodig hebt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via Opens window for sending emaile-mail, 24 uur per dag.

The Native Translator is een professioneel wereldwijd actief vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group, wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen. Voor grotere projecten adviseren wij Opens external link in new windowThe Business Translator en voor algemene vertalingen The Opens external link in new windowLowCost Translator.