The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaalservice voor technische vertalingen

Het laten vertalen van technische documenten is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Technische documenten vertalen was tot nu toe vaak een tijdrovende, kostbare aangelegenheid. The Translator Group heeft echter een systeem en de techniek ontwikkeld dat de procedure vereenvoudigd en de kosten van technische vertalingen omlaag brengt. Wij beschikken namelijk over meer dan 5000 gespecialiseerde vertalers die naar ruim 100 talen vertalen en dat in een breed spectrum van technische onderwerpen.

Hoog gekwalificeerde vertalers

Onze project managers kiezen zeer zorgvuldig elke vertaler die voor ons mag werken. Wij selecteren alleen de beste en meest ervaren vertalers. Zo kunnen wij u garanderen dat uw tekst in de vertaling nauwkeurig en duidelijk weergegeven wordt. U kunt het uitzoeken van een goede vertaler uit het enorme aanbod gerust aan ons over laten; wij beschikken over 5000 uitgekozen vertalers in alle tijdzones.

Deskundige vertalingen

Wij selecteren altijd die vertalers die een achtergrond hebben in het onderwerp waar uw vertaling over gaat. Alleen met insider kennis en met de juiste vakuitdrukkingen en terminologie komt uw tekst goed over. Dit, gecombineerd aan deskundige taalvaardigheden van een native speaker garandeert de perfecte vertaling. Ook kunt u natuurlijk uw eigen vakbegrippen en terminologielijsten meesturen die wij in de vertalingen zullen gebruiken of wij sturen indien gewenst onze lijsten naar u ter bevestiging.

Snel!

Ons online platform maakt transparantie mogelijk bij alle aspecten van het project. Daarbij komt dat wij onze deadlines altijd garanderen. 94% van de door ons verwerkte opdrachten is zelfs klaar voor de deadline!

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.