The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaaldienst - professionele en specialistische vertalingen

The Native Translator is een wereldwijde vertaaldienst, die vertalingen van topkwaliteit rechtstreeks via internet levert.

We zijn zowel volgens EN-15038 als volgens CAN/CGSB-131.10 gecertificeerd. Onze vertalers zijn allemaal specialistische vertalers en vele zijn gecertificeerde vertalers; d.w.z. dat het er niet toe doet, wat het onderwerp van de tekst of het document dat u wilt laten vertalen is, omdat het vertaald wordt door een vertaler, die deskundig is op dat gebied.

Onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal

Behalve het feit, dat ze deskundig zijn in het onderwerp, vertalen onze vertalers uitsluitend naar hun moedertaal, de taal die gesproken wordt in het land, waar zij leven. Indien u een vertaling naar Amerikaans Engels wenst, wordt deze uitgevoerd door een professionele vertaler, die in de Verenigde Staten geboren is en leeft, waardoor gegarandeerd is, dat de vertaling van uitstekende kwaliteit is en dat de taal, die in de vertaling gebruikt word, up-to-date is en overeenstemt met de ontwikkeling van de taal.

Uitsluitend vakvertalers

Zoals hierboven vermeld, zetten wij in The Translator Group, de wereldwijde vertaaldienst waarvan The Native Translator deel uitmaakt, uitsluitend vakvertalers in. Waarom is dit zo belangrijk? Een linguïst met goede talenkennis is niet automatisch ook een vertaler, die de terminologie in alle vakgebieden goed kent. Om bijvoorbeeld medische of technische documenten te vertalen, moet de vertaler over uitgebreide kennis van het relevante onderwerp en de terminologie beschikken. Een taalkundig correcte vertaling volstaat niet, ook de terminologie moet correct zijn.

Onze kwaliteitsgarantie

Wij bieden op al onze vertalingen een kwaliteitsgarantie. De kwaliteitsprocedures, die wij gebruiken, betekenen dat u er zeker van kunt zijn dat de vertaling, die u ontvangt, taalkundig en terminologisch correct is en zonder verdere bewerking gebruikt/gepubliceerd kan worden. Zouden er - tegen alle verwachting in - fouten zijn, bewerken wij de tekst, totdat u tevreden bent.

Onze talen

Online kunnen wij vertalingen tussen 25 talen afhandelen, maar indien - tegen alle verwachtingen in - de taal waarbij u geholpen wilt worden niet tot deze 25 behoort, neem dan contact met ons op en wij zullen in elk geval helpen. Onze zakelijke service, Opens external link in new windowThe Business Translator, kan meer dan 140 talen afhandelen, zodat wij ongetwijfeld uw opdracht kunnen bewerken, ook al betreft deze één van de minderheidstalen van de wereld.

Hoe werkt het

Kies op ons portaal Opens internal link in current windowOfferte aanvragen, kies de taal waaruit u wilt laten vertalen en de doeltaal. Kies het vakgebied en, in geval van twijfel, “Andere” - wij kunnen wel vaststellen, in welk vakgebied de tekst valt. Upload uw documenten of schrijf de tekst in het tekstvak. De volgende stap toont, hoeveel het zal kosten, en u kunt kiezen tussen een standaardvertaling en een gecertificeerde vertaling. U kunt ook kiezen, of u het origineel toegestuurd wilt krijgen.
Wij sturen u een e-mail met een link, waar u een PDF-kopie van uw vertaling kunt downloaden, zodra deze klaar is. Indien u een gecertificeerde vertaling besteld hebt, draagt het document een stempel. Indien u het origineel besteld hebt, is dit na 2-5 dagen in de post.