The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaalbureaus

The Native Translator behoort tot de The Translator Group, een van de toonaangevende vertaalbureaus wereldwijd. Wij leveren vertalingen van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen op de markt.

Professionele vertalingen met branchespecialisatie, gespecialiseerde vertalers, die uw branche en haar specifieke terminologie kennen. Wij bieden vertalingen op het gebied van geneeskunde en farmaceutica, financiewezen, rechtswezen, technologische industrie plus hotel en toerisme.

De kwaliteit van de vertalingen die wij leveren is gegarandeerd en ze zijn klaar voor gebruik, zonder dat een extra controle nodig is.

Indien u vragen hebt of advies en/of hulp nodig hebt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via e-mail, 24 uur per dag. Upload uw document rechtstreeks naar ons Opens internal link in current windowvertaalportaal en u ontvangt binnen een minuut een prijsopgave en de waarschijnlijke leveringstermijn. Het gehele proces is anoniem en uw documenten worden natuurlijk met de uiterste vertrouwelijkheid behandeld.

The Native Translator is een professioneel, wereldwijd actief vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group; wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.