The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Technische vertalingen

Technische vertalingen in alle technologiebranches.

Met meer dan 5.000 professionele vertalers zijn wij een van de meest vooraanstaande vertaalbureaus in Europa, die zich bezighouden met technische vertalingen. Wij vertalen allerlei soorten teksten en documenten en hebben speciale vakkennis op de meeste gebieden. Wij bieden gespecialiseerde technische vertaling tussen 25 talen online en meer dan 100 talen via onze bedrijfsdienst The Business Translator.

Indien u vragen hebt of advies en/of hulp nodig hebt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via e-mail, 24 uur per dag. Upload uw document naar ons Opens internal link in current windowvertaalportaal en u ontvangt binnen een minuut een prijsopgave en de waarschijnlijke leveringstermijn. Het gehele proces is anoniem en uw documenten worden natuurlijk met de uiterste vertrouwelijkheid behandeld.

The Native Translator is een online technisch vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group; wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.