The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vertaling op het gebied van de technologische industrie

Wij zijn vertalingsspecialisten op technologisch gebied.

Met meer dan 5.000 vertalers is The Translator Group een van de meest vooraanstaande technische vertaalbureaus in Europa. Wij vertalen en lokaliseren technische documentatie voor de industrie, het transportwezen, IT en consumentenproducten.

Wij vertalen handleidingen, productcatalogussen, gebruiksaanwijzingen, handboeken en productbrochures. Wij lokaliseren software en helpen u, de software voor een nieuwe markt aan te passen. Wij beheersen alles van 1 tot 100 talen voor hetzelfde project.

Onze professionele vertaaldiensten richten zich op voorondernemingen en organisaties met een geregelde behoefte aan vertaling, proeflezen en andere vertaaldiensten, die hoge eisen stellen aan kwaliteit, consistentie en persoonlijke dienstverlening.

Bij ons krijgt u uw eigen vertaalteam

Als klant van The Native Translator krijgt u uw eigen  technisch vertaalteam. Rechtstreeks contact met de projectmanager, die alle medische vertaalopdrachten, die u aan ons toevertrouwd, bewerkt. Wij kiezen een groep technische vertalers uit, die steeds uw opdrachten toegewezen krijgt, om de consistentie van de stijl en van de uitdrukkingen, zowel voor de tekst die u vandaag als voor de tekst die u in toekomst vertaalt, garandeert, zodat de integriteit en de consistentie van uw merk altijd gehandhaafd blijft.

Indien u vragen hebt of advies en/of hulp nodig hebt, helpen wij u graag. U kunt ons permanent bereiken via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator is een professioneel wereldwijd actief technisch  vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group; wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.