The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gespecialiseerde medische vertaling

Onze vertalers zijn gespecialiseerd in geneeskunde en farmaceutica, hebben de doeltaal als hun moedertaal en beheersen de brontaal perfect. Wij gebruiken CAT tools om de consistentie van de terminologie te garanderen, niet alleen in de actuele maar ook in toekomstige vertalingen. Door het gebruik van CAT tools kunnen wij bovendien de prijzen laag houden, omdat wij al vertaalde teksten weer kunnen gebruiken.

Bij ons krijgt u uw eigen medisch vertaalteam

Als onze klant krijgt u uw eigen  medische vertalers. Direct contact met de projectmanager die alle medische vertaalopdrachten die u aan ons toevertrouwd bewerkt. Wij kiezen een groep medische vertalers uit, die steeds uw opdrachten toegewezen krijgt, om de consistentie van de stijl en van de uitdrukkingen, zowel voor de tekst die u vandaag als voor de tekst die u in toekomst vertaalt, garandeert, zodat de integriteit en de consistentie van uw merk altijd gehandhaafd blijft.

Indien u vragen hebt of advies en/of hulp nodig hebt, helpen wij u graag. U kunt ons permanent bereiken via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator is een professioneel wereldwijd actief medisch  vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group; wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.