The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Wij zijn gespecialiseerd in juridische zaken en kennen de juridische terminologie

Onze vertalers zijn gespecialiseerde juridische vertalers met lange ervaring in het vertalen van juridische teksten. Zij bezitten een diploma in rechten en zijn goed vertrouwd met het rechtssysteem van hun land, kennen de lokale cultuur en natuurlijk ook de juridische terminologie.

Gecertificeerde juridische vertalingen

Wij bieden gecertificeerde juridische vertaling tussen Engels en 25 andere talen en bovendien gecertificeerde vertaling tussen verdere 85 talen.

Onze klanten

Tot onze huidige klanten behoren internationaal genoteerde ondernemingen, internationale advocatenkantoren en kleine en middelgrote ondernemingen uit alle branches uit de hele wereld.

Vertrouwelijke behandeling

Als klant van The Translator Group kunt u gerust uw documenten aan ons toevertrouwen. Vertrouwelijkheid is natuurlijk vanzelfsprekend, maar wij ondertekenen ook vertrouwelijkheidsovereenkomsten voor opdrachten, die dit vereisen.

Indien u vragen hebt of advies en/of hulp nodig hebt, helpen wij u graag. U kunt ons permanent bereiken via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator is een professioneel wereldwijd actief juridisch  vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group; wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.