The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Gecertificeerde beëdigde vertalers

Gecertificeerde vertalers voor de meeste belangrijke talen; krijg een prijsopgave voor een gecertificeerde vertaling rechtstreeks online.

The Native Translator biedt gecertificeerde vertalingen voor rechts- en financiewezen. Documenten, die gewoonlijk door een gecertificeerde vertaler vertaald worden, omvatten geboorteaktes, huwelijksaktes, certificaten, registeruittreksels, vonnissen, contracten en overeenkomsten evenals financiële prospectussen.

U krijgt uw gecertificeerde vertaling online geleverd en bovendien, zo nodig, als papieren kopie per post. Indien u vragen hebt of advies en/of hulp nodig hebt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via e-mail, 24 uur per dag. Upload uw document naar ons Opens internal link in current windowvertaalportaal en u ontvangt binnen een minuut een prijsopgave en de waarschijnlijke leveringstermijn voor uw gecertificeerde vertaling. Het gehele proces is anoniem en uw documenten worden natuurlijk met de uiterste vertrouwelijkheid behandeld.

The Native Translator is een online vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group; wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd. Wij zijn gespecialiseerd in snelle vertalingen van hoge kwaliteit rechtstreeks via internet.