The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Wij zijn gespecialiseerd in gecertificeerde Russische vertalingen online

Gecertificeerde vertalingen vanuit en naar het Russisch

Wij leveren gecertificeerde Russische vertalingen aan multinationale ondernemingen en aan vooraanstaande advocatenkantoren. Wij vertalen juridische documenten op het gebied van vennootschapsrecht, intellectuele eigendomsrecht, arbitrage, bank- en financieringsrechts, familierecht en erfrecht naar en vanuit het Russisch Wij vertalen ook persoonlijke documenten zoals schoolrapporten en -diploma's, geboorteaktes, huwelijksaktes, rijbewijzen, paspoorten, enz.

Gecertificeerde onlinevertaling naar en vanuit het Russisch - zo werkt het.

Kies in ons Opens internal link in current windowvertaalportaal de bron- en de doeltaal en upload een gescand document. Binnen een minuut ontvangt u een informatie over de prijs en over de leveringstermijn. Kies nu of u het document door een  gecertificeerde vertaler Russisch wilt laten vertalen en of u wenst dat wij u een papieren kopie sturen. Een pdf-kopie van het origineel (met stempel) wordt via internet verstuurd zodra de vertaling voltooid is en, zo gewenst, ontvangt u een papieren kopie binnen 2-5 dagen per post.

Indien u vragen hebt of advies en/of hulp nodig hebt, helpen wij u graag. U kunt ons permanent bereiken viaOpens window for sending email e-mail.

The Native Translator is een professioneel vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group, wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.