The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Document vertaling

Wij zijn een vertaalbureau, dat gespecialiseerd is in de levering van gecertificeerde vertalingen van documenten zoals schoolrapporten, certificaten, diploma's, getuigschriften van werkgevers, geboorteaktes, adoptiedocumenten, enz.

Hoe snel krijg ik een prijsopgave?
U krijgt de prijsopgave binnen 1 minuut; upload uw document(en) naar ons portaal en u ontvangt binnen een minuut een prijsopgave en de waarschijnlijke leveringstermijn.
Hoe snel krijg ik mijn vertaling?
Wij kunnen vaak binnen 24 uur leveren. U krijgt een kopie in pdf-formaat, samen met uw gecertificeerde vertaling, per e-mail en zo nodig krijgt een papieren kopie per post binnen 2-5 dagen.
Wat is een gecertificeerde vertaling?
De juistheid van de vertaling kan wettelijk bevestigd worden door een gecertificeerde vertaler, d.w.z. een vertaler, die is goedgekeurd door The Institute of Translation ITI. Een dergelijke vertaling is gestempeld met een speciale certificatiestempel, die uitgegeven is door The Institute of Translation ITI.
Wat is een geautoriseerde vertaler?
De actuele titel van een vertaler, die gecertificeerd is volgens de Britse wet ter bevestiging van de juistheid van een vertaling, is geautoriseerde vertaler, maar gewoonlijk wordt hij  gecertificeerde vertaler genoemd.
Wat is een gecertificeerde vertaler?
Vertalers in het buitenland met een licentie die equivalent is met die van een Britse geautoriseerde vertaler, worden gewoonlijk gecertificeerde vertalers genoemd.
Wordt de door The Native Translator geleverde vertaling ook in het buitenland geaccepteerd?
Wij gebruiken altijd vertalers, die gecertificeerd (geautoriseerd) zijn in het land, waar de vertaling gebruikt wordt, zodat nooit problemen met de acceptatie bestaan. Sommige universiteiten en instanties stellen hun eigen eisen wat de formulering van de confirmatie betreft of verlangen dat de vertaling door het vertaalbureau rechtstreeks naar hun gestuurd wordt in een verzegelde envelop en wij doen dit gratis.
Kunt u mijn schoolrapporten en -diploma's vertalen in overeenstemming met het Britse of Amerikaanse systeem?
Nee, wij kunnen nationale beoordelingscijfers niet converteren naar de beoordelingscijfers van een ander land, maar wij gebruiken bij het vertalen wel de terminologie, die door het respectieve Onderwijsministerie is vastgelegd.
Hoe ziet de vertaling er uit?
Onze vertalingen worden professioneel uitgevoerd met dezelfde lay-out als de brontekst, met een certificatie op elke vertaalde pagina of met een begeleidende brief, die de juistheid van de vertaling bevestigt.
Kan ik mijn vertaling per e-mail geleverd krijgen?
Natuurlijk, wij leveren uw vertaling altijd eerst in pdf-formaat en dan als papieren kopie per post.
Kunt u voor de vertrouwelijkheid garanderen?
Wij garanderen uw vertrouwelijkheid; alle vertalers die voor The Translator Group, waartoe The Native Translator behoort, werken, zijn door vertrouwelijkheids-overeenkomsten gebonden, evenals al onze projectmanagers en administratiepersoneel.
Hoe betaal ik?
U betaalt per credit card bij bestelling.

The Native Translator is een professioneel, wereldwijd actief vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group, wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.