The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionele Vertaaldiensten

Online document vertaling

Onze professionele vertaaldiensten zijn gericht op ondernemingen en organisaties met een geregelde behoefte aan vertaling, proeflezen en andere vertaaldiensten, die hoge eisen stellen aan kwaliteit, consistentie en persoonlijke dienstverlening.

Wij zijn branche-experten

Het doet er niet toe of uw branche rechtswezen, financiewezen, geneeskunde of technologie is, wij kunnen u helpen. Onze vertalers zijn specialisten op hun gebied en wij kunnen, met meer dan 5.000 gespecialiseerde vertalers, vrijwel elke vertaalopdracht met succes uitvoeren.

Bij ons krijgt u uw eigen vertaalteam

Als klant van The Native Translator krijgt u uw eigen vertaalteam. Rechtstreeks contact met de projectmanager, die alle medische vertaalopdrachten, die u aan ons toevertrouwd, bewerkt. Wij kiezen een groep technische vertalers uit, die steeds uw opdrachten toegewezen krijgt, om de consistentie van de stijl en van de uitdrukkingen, zowel voor de tekst die u vandaag als voor de tekst die u in toekomst vertaalt, garandeert. Wij combineren lokale expertise met internationale schaalbaarheid, zodat u uw boodschap op een consistente manier overbrengt en de integriteit en de consistentie gehandhaafd blijft.

Indien u vragen hebt of advies en/of hulpnodig hebt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via Opens window for sending emaile-mail, 24 uur per dag.

The Native Translator is een professioneel, wereldwijd actief vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group, wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.