The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde vertaling: Nederlands - Turks

Wilt u bijvoorbeeld uw geboorteakten, scheidingsakten, certificaten, diploma's, werkvergunningen of testamenten naar het Turks laten vertalen en beëdigen?

Ons vertaalbureau verzorgt professionele vertalingen van het Nederlands naar het Turks. Wij werken uitsluitend met vertalers die het Turks als moedertaal hebben en een relevante opleiding hebben gevolgd in meer dan 70 vakgebieden. Naast Turks-Nederlandse vertalingen van technische teksten en documenten uit de industrie, handel en technologie leveren onze beëdigde vertalers ook beëdigde Turkse vertalingen van officiële documenten zoals huwelijksakten, geboorteakten of getuigschriften.

Onze Turkse vertalers zijn gediplomeerde professionele vertalers met een universitair diploma

Onze gespecialiseerde vertalers zijn ambitieuze en hoogopgeleide ingenieurs en wetenschappers. Zij hebben een opleiding afgerond op het gebied van bijvoorbeeld vertaalwetenschappen, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, informatica, scheikunde of natuurkunde.

Vertalingen Nederlands-Turks en Turks-Nederlands met kwaliteitsgarantie

Als ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau garanderen wij altijd een hoge kwaliteit tegen vaste prijzen. We selecteren onze vertalers in overeenstemming met de strenge kwaliteitscriteria van ISO 17100. Alle vertalingen worden verzorgd door academisch geschoolde, gespecialiseerde vertalers die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen, een uitstekende kennis van de bron- en doeltaal hebben en goed vertrouwd zijn met de terminologie en de taalkundige gebruiken van de betreffende vakgebieden (technologie, recht, toerisme, economie, enz.). Ons Turkse vertaalbureau beschikt over een professioneel kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN ISO 17100 en een uitstekende klantenservice. U kunt rekenen op consistente terminologie en creativiteit in situaties die daarom vragen. Wij bieden uiteraard een kwaliteitsgarantie voor onze taaldiensten.

Contact

Voor meer informatie kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen per e-mail.

Vraag een offerte aan en bestel uw vertaling direct online « Opens internal link in current windowofferte weergeven »

The Native Translator is een volgens de ISO17100-kwaliteitsnorm gecertificeerd vertaalbureau dat gespecialiseerd is in Turkse vertalingen van hoge kwaliteit, rechtstreeks via het internet.