The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Wij zijn gespecialiseerd in beëdigde Spaanse vertalingen online

Beëdigde vertalingen vanuit en naar het Spaans

Wij leveren beëdigde Spaanse vertalingen aan multinationals, kleinere ondernemingen en aan vooraanstaande advocatenkantoren. Wij vertalen juridische documenten op het gebied van vennootschapsrecht, intellectueel eigendomsrecht, arbitrage, bank- en financieringsrechts, familierecht en erfrecht naar en vanuit het Spaans. Wij vertalen ook persoonlijke documenten zoals schoolrapporten en -diploma's, geboorteaktes, huwelijksaktes, rijbewijzen, paspoorten, enz.

Beëdigde onlinevertaling naar en vanuit het Spaans - zo werkt het.

Kies in ons Opens internal link in current windowvertaalportaal de bron- en de doeltaal en upload een gescand document, een pdf of een Word-bestand. Binnen een minuut ontvangt u informatie over de prijs en over de leveringstermijn. Kies nu of u het document door een  beëdigde vertaler Spaans wilt laten vertalen en of u wenst dat wij u een papieren kopie sturen. Een pdf-kopie von het origineel (met stempel) wordt via internet verstuurd zodra de vertaling voltooid is en, indien gewenst, ontvangt u een papieren kopie binnen 2-5 dagen per post.

Indien u vragen heeft of advies en/of hulp nodig hebt, helpen wij u graag. U kunt ons permanent bereiken via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator is een professioneel vertaalbureau en behoort tot de in Zwitserland gevestigde The Translator Group, wij zijn zowel volgens de EN-15038 als volgens de Noord-Amerikaanse CAN/CGSB 131.10 standaards gecertificeerd.