The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator verzorgt online expertvertalingen Koreaans-Chinees-Koreaans

Van Koreaans naar Chinees en vice versa door native vakvertalers

The Native Translator werkt met speciaal geselecteerde Chinese en Koreaanse expertvertalers die alle soorten teksten en officiële documenten kunnen omzetten van de ene naar de andere taal. Online – dus het vergt u nauwelijks inspanningen om het te organiseren. 

Denk gerust aan álle soorten vertalingen Koreaans-Chinees-Koreaans:

  • Technische documenten, specificaties, beschrijvingen
  • Juridische documenten; vonnissen, uitspraken, contracten, akten, octrooien, vergunningen
  • Financiële stukken, documenten en rapportages
  • Marketing documenten en marketingcommunicatiecampagnes
  • Medische documenten en verhandelingen, diagnoses, medicatievoorschriften
  • Immigratiepapieren en bij immigratie benodigde stukken

Ons vertaalteam is opgebouwd uit wat dan heet ‘vertalers’, maar het zijn vooral ook professionals in het onderwerp of het betreffende expertisegebied en dat maakt het verschil. Meestal spreken we over het Mandarijn, maar ze kunnen u ook helpen met andere talen uit de Sino-Tibetaanse taalfamilie.
Wij verstrekken dan ook zeer hoge kwaliteit vertalingen, bovendien sneller dan elke andere service op het net: u ontvangt uw prijsopgave al binnen luttele seconden en tot een minimum van 3 A4 pagina’s of 800 woorden wordt alles binnen 24 uur vertaald – en meestal al veel sneller. 

Zit u met vragen, of speciale instructies schroom dan niet ons te mailen op Opens window for sending emailemail en bekijk in ieder geval hiernaast bij ‘prijsofferte’ wat het u zou gaan kosten. Alleszins fair! 

The Native Translator is een Opens internal link in current windowgecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.