The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Alle soorten vertalingen – ook beëdigde – online en anoniem

Online vertaling anonieme service.

The Native Translator verstrekt een online vertaalservice die overal toegankelijk is. Wij verstrekken een hoge kwaliteit vertaling tussen ruim 100 talen. Wij maken ook beëdigde vertalingen die geldig zijn waar u van plan bent deze te gebruiken.

Wij vereisen geen registratie of persoonlijke informatie, alleen een e-mail adres zodat wij het vertaald materiaal kunnen leveren. Wij willen uw integriteit beschermen, het is belangrijk voor ons dat u zich veilig voelt wanneer u gebruik maakt van onze service en daarom zijn al onze vertalers gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst.

U betaald via PayPal en we hebben geen toegang tot hun informatie, dus er zal geen kruisverwijzing zijn tussen PayPal en ons. Wanneer u van onze service gebruik maakt kunt u er zeker van zijn dat uw integriteit beschermd zal zijn.

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.