The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online Noorse vertaling – snel leverbaar 24/7

Online Noorse vertaling.

The Native Translator is ‘s werelds snelste online vertaaldienst.
Wij verstrekken een minimum van 3 A4 pagina’s vertaald binnen elke 24-uur periode. De minimum prijs is EUR 25 en een normale A4 kost rond EUR 45. Betaling wordt makkelijk en veilig gedaan via PayPal. Wij vereisen GEEN persoonlijke informatie, alleen een e-mail aan wie we de vertaling kunnen leveren. Al onze vertalers zijn professionals en vertalen alleen in hun moedertaal. Ze zijn ook gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst.

Enkele diensten die wij aanbieden zijn: vertaling van technische handleidingen, financiële documenten, juridische documenten, marketing vertalingen, vertalingen van medische documenten, software en IT vertalingen. Beëdigde vertalingen zijn onze specialiteit!

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van Noorse juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.