The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator verzorgt online binnen 24 uur Japanse vertalingen.

In elke taalcombinatie met het Japans 

The Native Translator runt een wereldwijd netwerk professionele vertalers en binnen ruim 100 talen kunnen we werkelijk alle taalcombinaties verzorgen. Al onze vertalers zijn academisch gevormde taalkundigen met hun eigen culturele expertise. Het zijn allemaal native speakers die zich over uw opdrachten ontfermen. Een deel van hen is beëdigd vertaler – en kan documenten rechtsgeldigheid en juridische waarde meegeven.

Japans is een van de meest gevraagde Aziatische talen. En omdat onze Japanse en Nederlandse vertalers bijna continu online zijn kunnen we uw opdracht 24/7 opvangen en doorspelen; tijdzones spelen amper een rol, we kunnen het werk meteen verzenden en weer ontvangen.

Online Japanse vertalingen en beëdigde vertalingen                                                            

Bent u op zoek naar een gerenommeerd vertaalbureau om bijvoorbeeld zaken te doen met een bedrijf in Japan of om juridische kwesties af te doen, dan is The Native Translator een logische zet. Gevestigd in het  neutrale Zwitserland, met ons hoofdkantoor net buiten Zürich, overzien we de hele wereld en zijn we goed thuis in Azië. Bovendien hebben we een hub in Azië voor wanneer het aankomt op organisatiewerk en/of cultuur specifieke kwesties met de Aziatische Tijgers.

Om een paar voorbeelden te geven van (ver)taalexpertisen die we bieden: het vertalen, adapteren en transcreëren van technische handleidingen, financiële stukken, juridische documenten, marketingrapportages en campagne materiaal, medische dossiers, software en IT-applicaties.
Mail ons als u nadere details wilt: Opens window for sending emaile-mail

The Native Translator is een gecertificeerd Opens internal link in current windowvertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in Opens internal link in current windowjuridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en Opens internal link in current windowtechnische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.