The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online Franse vertaling

Online Franse vertaling.
The Native Translator verstrekt online vertaaldiensten in het Frans en in ruim 100 talen. Onze vertalers zijn gekwalificeerd in hun respectievelijke gebieden van expertise, met een graad en een groot deel is ook beëdigd vertaler. Uw documenten zullen vertaald worden volgens een hoge professionele norm. Onze vertalers zijn taalkundigen, maar verstrekken natuurlijk ook culturele expertise, daar zij alleen vertalen in hun moedertaal.

Wij kunnen u helpen, ook al bent u aan de andere kant van de wereld! Wij kunnen vertaald materiaal verzenden en ontvangen, waar u ook bent, dankzij het internet. Bent u van plan uw bedrijf te lanceren op de internationale markt, laat dan The Native Translator uw contactpersoon en vertaalpartner zijn.

The Native Translator is een Zwitsers bureau met het hoofdkantoor buiten Zurich, maar met kantoren in zowel de VS als Azië.

Wij bieden vertaling in ruim 100 talen aan op de volgende gebieden:

  • Vertaling van technische handleidingen
  • Financiële documenten
  • Juridische documenten
  • Adverteervertalingen
  • Vertalingen van medische documenten
  • Software en IT vertalingen

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.