The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online Finse vertaling, snelle en effectieve online vertalingen.

Online Finse vertaling.

The Native Translator is een van ‘s werelds snelste online vertaalbureaus. Wij behandelen ruim 100 talen en vertalen een minimum van 3 A4 pagina’s in elke 24-uur periode, wij zijn een 24/7 service. Houd u er rekening mee dat we ook beëdigde vertalingen verstrekken, vertalingen beëdigd in het land en voor het door u beoogde doel. De regels verschillen van land tot land, daarom is het belangrijk dat u een bureau gebruikt die in staat is een beëdigde vertaling te leveren die geaccepteerd en geldig is in het land en voor het beoogde doel.
Onze minimum prijs is EUR 25 en een normale A4 kost rond EUR 45, minder dan het meest concurrerende bedrag. Betaling is makkelijk en veilig mogelijk gemaakt door het gebruik van de Credit Card direct naar PayPal. Wij vereisen GEEN persoonlijke informatie, alleen een e-mail naar wie we de vertaling kunnen leveren. Al onze vertalers zijn professionals en vertalen alleen naar hun moedertaal. Ze zijn ook gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst.

Enkele diensten die wij aanbieden zijn: vertaling van technische handleidingen, financiële documenten, juridische documenten, marketing vertalingen, vertalingen van medische documenten, software en IT vertalingen, website vertalingen, certificaten, etc.

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.