The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online Duitse vertaling

Online Duitse vertaling

The Native Translator verstrekt online vertaaldiensten naar en vanuit ruim 100 talen. Onze vertalers zijn natuurlijk gekwalificeerd in hun respectievelijke gebieden van expertise, vaak met een graad en een groot deel is beëdigd vertaler. Uw documenten zullen daarom vertaald worden volgens een hoge professionele norm. Onze vertalers zijn taalkundigen, maar verstrekken natuurlijk ook culturele expertise, daar zij alleen vertalen in hun respectievelijke moedertaal.

Wij kunnen u helpen, ook al bent u aan de andere kant van de wereld! Wij kunnen direct vertaald materiaal verzenden en ontvangen dankzij het internet. Bent u van plan uw bedrijf te lanceren op de internationale markt, is uw bedrijf op zoek naar een gerenommeerd vertaalbureau? Dan is The Native Translator uw vertaalservice.

Wij zijn een Zwitsers bureau; het hoofdkantoor buiten Zurich, maar met kantoren in zowel de VS als Azië.

Wij bieden aan:

  • Vertaling van technische handleidingen
  • Financiële documenten
  • Juridische documenten
  • Adverteervertalingen
  • Vertalingen van medische documenten
  • Software en IT vertalingen

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.