The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online beëdigde Deense vertalingen binnen 24 uur

Voor alle soorten teksten en documenten; door native speakers    

Onze professionele service is zelfs 24/7 toegankelijk! En +3 A4 pagina’s zijn sowieso binnen 24 uur bij u terug; correct vertaald, zonodig ook beëdigd  (gestempeld en van de eed voorzien, een vereiste voor bijvoorbeeld officiële of formele stukken).

U ontvangt de vertaling in een Word-doc of als gescand document (wanneer het om een beëdigde vertaling gaat en de stempels en de handtekening belangrijk zijn). Waarna u het originele, vertaalde document (inclusief de eed) ook per post ontvangt, mocht u dit willen.

Online Deense vertalingen voor hele faire prijzen

Betalingen lopen veilig via de credit card en PayPal. Niemand die persoonlijke informatie van u behoeft. In feite hebben we alleen uw e-mailadres nodig. Reken op een bedrag rond €45 voor een normale A4 met tekst. Het minimum is €25.

We verzorgen werkelijk alle soorten vertalingen, geen opdracht is te klein of te groot of te gecompliceerd. We beschikken over ruim voldoende vertalers met specifieke (technische/juridische/marketing/medische/enz.) expertise om aan elke vraag en deadline tegemoet te komen. We werken met ervaren, academisch en/of door de praktijk gevormde vakvertalers. Een strenge selectie en een dito evaluatieproces zien toe op de kwaliteit en de track records.    

We werken wereldwijd inmiddels met zo’n 5000 vertalers, waarbij het Deens echt geen exotische taal is!

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in Opens internal link in current windowDeense juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.