The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Snelle en nauwkeurige Chinese vertalingen binnen 24 uur

In elke taalcombinatie met het Chinees

The Native Translator runt een wereldwijd netwerk professionele en expertvertalers en we kunnen werkelijk alle taalcombinaties verzorgen. Onze vertalers zijn academisch geschoolde taalkundigen en delen graag hun culturele expertise. Uiteraard zijn het allemaal native speakers die zich over uw opdrachten ontfermen.

Gaat het om Chinees dan zijn er verschillen tussen de regio’s en daar houden we natuurlijk rekening mee. Maar het grote feit is dat we, omdat we via het internet werken, onze vertalers in de diverse regio’s altijd kunnen bereiken. In welke tijdzone de vertaler zich ook bevindt, we kunnen het werk meteen verzenden en weer ontvangen. Deadlines worden nooit dead ends.

Online vertalingen van en naar het Chinees voor private of business doeleinden

Bent u op zoek naar een gerenommeerd vertaalbureau om bijvoorbeeld uw business in China of een ander Aziatisch land te lanceren, dan is The Native Translator een logische volgende stap. Gevestigd in het neutrale Zwitserland, met ons hoofdkantoor net buiten Zürich, overzien we de hele wereld. We hebben hubs op verschillende continenten voor wanneer het aankomt op organisatiewerk en cultuurspecifieke kwesties binnen specifieke taalfamilies.

Om een paar voorbeelden te geven van (ver)taalexpertisen die we bieden: het  vertalen, adapteren en transcreëren van technische handleidingen, financiële documenten, juridische documenten, marketingrapportages en campagnemateriaal, medische dossiers, software en IT-applicaties.

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in Opens internal link in current windowChinese juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.