The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ONLINE BEËDIGDE VERTALING

Online beëdigde vertalingen.
Wanneer u een beëdigde vertaling nodig heeft zijn wij de voor de hand liggende keuze.

Een beëdigde vertaling moet geaccepteerd worden door de instantie in het land van het beoogde gebruik. Een beëdigde vertaling in Frankrijk hoeft niet per se geldig te zijn in Argentinië. Dankzij het uitgebreide wereldwijde netwerk van The Native Translator kunnen wij een vertaling verstrekken die daadwerkelijk geaccepteerd wordt in het land van het beoogde gebruik. We hebben ruim 3000 vertalers voor ons werken, die allen klaar staan u in uw speciale vertaalbehoeften te voorzien. Het zijn alleen moedertaal vertalers, wat betekent dat zij alleen vertalen in hun eigen moedertaal.

Wij zijn gespecialiseerd in juridische vertaling, financiële vertaling, marketing vertaling, medische vertaling en technische vertaling en onze vertalers hebben allemaal een graad in de respectievelijke specialiteit.

Wij zijn ‘s werelds snelste hoge kwaliteit online vertaaldienst.

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.