The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Natuurlijk ook voor alle vormen van Italiaanse beëdigde vertalingen voor zakelijk en particulier

Binnen 24 uur in uw e-mailbox vertaald en beëdigd – en meestal sneller                                

Wij vertalen uw geboorteakten, huwelijksakten, immigratiepapieren en diploma’s van het Italiaans naar het Nederlands of van het Nederlands naar het Italiaans en als ze juridische status moeten hebben zorgen we dat het een rechtsgeldige beëdigde vertaling is die u zorgeloos kunt presenteren aan de betreffende instantie of hogeschool of universiteit.

Nauwkeurigheid is de sleutel en binnen ons netwerk hebben we ruimschoots voldoende beëdigde vertalers om dit snel in orde te brengen, met de juiste vorm van beëdiging: Italië kent drie vormen en we weten daarbij exact welke vorm u nodig zult hebben. 

Mail ons als u nadere details wilt of onze vertaler verdere instructies wilt geven: Opens window for sending emaile-mail
Online beëdigde Italiaanse vertalingen worden vaak geëist wanneer u gaat immigreren of wanneer u uw studie vervolgt in het buitenland. Een standaardjob voor onze beëdigde vertaalprofessionals en het notarieel laten bekrachtigen is onderdeel van de procedure en onze service. U kunt 24/7 bij ons terecht met uw documenten, die u simpelweg Opens internal link in current windowonline upload.

Vraag hiernaast een offerte, volg de stappen, en u zult zien dat het nota bene veel goedkoper is om het online te doen via de expertvertalers van The Native Translator. En razendsnel bovendien. Het vertaalde document ontvangt u gescand in uw e-mailbox – meestal voldoende. Het fysieke exemplaar volgt zonodig met de post.

Niet voor niets zijn we ’s werelds snelste hoge kwaliteit online vertaaldienst.

The Native Translator is een Opens internal link in current windowgecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in Opens internal link in current windowItaliaanse juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen, en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.