The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator verzorgt ook online juridische vertalingen

Door academisch gevormde cq. juridische geschoolde native speakers 

Wetgeving is een cultuurafhankelijk vakgebied en daarom worden juridische vertalingen beschouwd als een van de meest uitdagende specialismen op het gebied van vertaling. Juridische vertalingen vereisen volledig begrip van de juridische taal, een taal die zomaar verschilt tussen juridische systemen en soms zelfs binnen hetzelfde taalgebied, en kunnen daarom alleen worden uitgevoerd worden door native speakers, oftewel lokale juridisch vertalers met hoogstaande kennis van wetgeving. Vertalers met absoluut een graad in wetskennis en beslist behoorlijk wat praktijkervaring in het vakgebied.

De meeste vormen van juridisch schrijven en het opstellen van contracten of overeenkomsten of vonnissen maar ook pleidooien streven naar duidelijk omschreven rechten en plichten en/of opdrachten voor personen of bedrijven. Bij onnauwkeurigheid, laat staan onduidelijkheid, kunnen de kostenconsequenties van (slechte) juridische vertalingen erg hoog zijn.

Gebundelde online organisatie neemt het over van moeizame, individuele contacten

De toename van de internationale handel heeft de vraag naar juridische vertaaldiensten flink verhoogd. De juridisch vertalers van The Native Translator, een poule vakmensen verspreid over letterlijk de hele wereld, kennen de mores en de merites in de landen als geen ander en doen niet anders. Bedrijven of personen die vastgoed kopen, of een onderneming in het buitenland opzetten of andere juridische overeenkomsten en controles willen uitvoeren, zijn bij hen in uitstekende handen. 

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van Opens internal link in current windowjuridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.