The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator verzorgt ook online technische vertalingen

Door academisch gevormde dan wel door de (technische) praktijk gevormde native speakers cq. expertvertalers

The Native Translator is een van de toonaangevende partijen voor het verzorgen van technische vertalingen en werkt bijvoorbeeld regelmatig voor bedrijven en ondernemingen uit de volgende branches:

* Telecommunicatie  * Drukkerijen/Druktechniek * Autobranche * Olie-industrie * Mijnindustrie * Lucht- en ruimtevaart * Industrie Industriële machines * Werktuigkunde * Energiewinning * Elektronica

Bij technische vertalingen kunt u denken aan een breed scala expertvertalingen rondom allerlei technische onderwerpen voor allerlei doelgroepen, variërend van de makers en/of leveranciers van technische diensten en producten tot de afnemers ervan.

Het kan om allerlei technische documenten gaan: gebruiksaanwijzingen, gidsen, handleidingen, technische rapporten, octrooiaanvragen, brochures, wetenschappelijke artikelen, leerboeken, productspecificaties, site-onderzoeken, haalbaarheidsonderzoeken, veiligheidsinformatiebladen etc.

Ook voor beëdigde technische vertalingen

Voor elk onderwerp en elke branche hebben we specialisten verspreid over de hele wereld en voor alle taalgebieden; weet dat we in totaal met ruim 2000 specialistische technische vertalers werken. Allen met een track record en de juiste kwalificaties; klaar om u te helpen met uw vertaalbehoefte. Ook wanneer het om beëdigde verklaringen gaat, hebben we de juiste, bij hun respectievelijke rechtbanken geregistreerde vertalers voor u.

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en Opens internal link in current windowtechnische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.