The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigde Italiaanse vertalinginformatie over verschillende typen van beëdigingprocedures.

Beëdigde Italiaanse vertaling door The Native Translator online.
Een beëdigde Italiaanse vertaling is een Italiaanse vertaling die een schriftelijke bevestiging omvat waarin de aangeboden vertaling compleet de broninformatie weerspiegelt naar de beste kennis en vermogen van de vertaler.

Anders zijn de verschillende methoden voor het verstrekken van een beëdigde Italiaanse vertaling:

Het eerste type beëdigde Italiaanse vertaling wordt meer gevraagd dan elk ander type, het is vereist voor juridische zaken in de rechtbank. Dit type beëdigde Italiaanse vertaling moet worden uitgevoerd door een beëdigd Italiaans vertaler die is beëdigd en geregistreerd bij de rechtbanken, of de gerechtelijke Raad waar de vertalingen worden gepresenteerd.

Naast het feit dat het beëdigd is door een rechtbank, moet een beëdigd vertaler een schriftelijke verklaring verstrekken, die bevestigd dat de gepresenteerde vertalingen correct en volledig zijn volgens de respectievelijke informatie uit de brondocumenten. Het kan ook nodig zijn een eed af te leggen ten overstaan van een rechter, als bevestiging van hun verklaring. In de meeste rechtbanken moet een aparte verklaring van de vertaler aan het vertaalde document bevestigd worden.

De beëdigde Italiaanse vertalers mogen de certificaten printen op hun zakelijk briefpapier met een officiële stempel. Dergelijke certificaten, uitgegeven door de beëdigde Italiaanse vertaler met de beëdigde Italiaanse vertaling, bevestigen dat de vertaalde informatie compleet en correct is volgens de beste kennis van de beëdigd Italiaans vertaler.

Het volgende type van beëdigde Italiaanse vertaling houdt in dat de Italiaanse vertaler een belofte maakt waarin hij of zij zweert dat het vertaalde document de complete informatie omvat die ook vermeld stond in het brondocument, en dat de gedane vertaling foutloos is volgens de beste kennis van de Italiaans vertaler.

De verschillende methoden die hierboven worden genoemd omvatten Italiaanse vertalingen die gepresenteerd worden in de rechtbank. Daarnaast is nog een andere methode van beëdigd Italiaans vertalen die vertaling van onderwijs- en werkgelegenheidcertificaten omvat. Dergelijke vertalingen vereisen een beëdiging die ‘Voetnoot Beëdiging’ wordt genoemd. De vertaler vertaalt het benodigde document van onderwijs- en werkgelegenheidcertificaten naar de doeltaal. Ambtenaren van de overheidsdienst in kwestie, die bevoegd zijn een ‘Voetnoot Certificaat’ bij de vertaling te geven indien zij vinden dat de vertaalde documenten correct en compleet zijn, zullen dan het vertaalde document onderzoeken.

Wij zijn ‘s werelds snelste hoge kwaliteit online vertaaldienst.

The Native Translator is een gecertificeerd vertaalbureau volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse juridische vertalingen, financiële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren Opens internal link in current windowbeëdigde vertalingen in ruim 100 talen.