The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Beëdigd financieel vertaler – Online service door EN 15038 en CAN/CGSB-131.10 gecertificeerd bureau.

Beëdigd financieel vertaler.

Financiële vertalingen vereisen, zoals de meeste vertalingen, vertalers die gespecialiseerd zijn. The Native Translator is een online service, gecertificeerd volgens EN 15038 en CAN/CGSB-131.10.
Wij hebben een breed netwerk van financieel vertalers en we verstrekken regelmatig hoge kwaliteit beëdigde vertalingen voor investeringsbanken, hoofdbanken, verzekeringsmaatschappijen, financiële diensten bij Multinational bedrijven, etc.

De financiële wereld is international en het is daarom belangrijk dat u nauwkeurig kunt communiceren met uw klanten en partners wereldwijd. The Native Translator is onderdeel van de Zwitserse Vertaalgroep en wij zijn hierin gespecialiseerd.

The Native Translator is gecertificeerd volgens zowel de Europese EN-15038 als de Noord-Amerikaanse norm CAN/CGSB 131.10. Wij zijn gespecialiseerd in gebieden van juridische vertalingenfinanciële vertalingen, marketing vertalingen, medische vertalingen en technische vertalingen. Wij leveren beëdigde vertalingen in ruim 100 talen.