The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Nederlandse Vertaling

De toonaangevende Nederlandse online vertaalservice

U ontvangt van ons professionele Nederlandse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe. Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Nederlandse vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Nederlands is de moedertaal van ongeveer 23 miljoen mensen; de meesten van hen wonen in Nederland en België. Er zijn varianten van het Nederlands die in België en Noordoost-Frankrijk gesproken worden, dit wordt Vlaams genoemd.

Het maakt niet uit welke vertaalwensen u heeft, wij hebben teams van professionele Nederlandse vertalers met relevante achtergrond en ervaring op elk gebied. Wij kunnen u helpen om nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf te ontwikkelen met:

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Website vertaling en lokalisatie

Beëdigde Nederlandse vertalingen - gecertificeerde Nederlandse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Nederlands maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Bereken hier uw persoonlijke offerte