The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japanse Vertaling

De toonaangevende Japanse online vertaadienst

U ontvangt van ons professionele Japanse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe. Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Japanse vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Wat u ook naar het Japans vertaald wilt hebben - bij ons vindt u teams van professionele Japanse vertalers met relevante kennis en ervaring op veel gebieden. Wij staan u graag bij als het gaat om o.a.

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Website vertaling en lokalisatie

Beëdigde Japanse vertalingen - gecertificeerde Japanse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Japans maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

De Japanse taal wordt gesproken door ruim 130 miljoen mensen en behoort tot de Japans-Ryukyuan taalfamilie. De taalgroep wordt traditioneel beschouwd als te bestaan uit dialecten uit een ‘geïsoleerde taal’, dat wil zeggen een taal zonder aantoonbare genealogische relaties met andere talen. Er is echter een wetenschappelijke mening die ervan uitgaat dat het Japans een relatie heeft met de Koreaanse taal.

The Native Translator is de marktleider in online document vertaling die een wereldwijde 24/7 dienst levert. Wanneer kwaliteit belangrijk is voor u, moet u zich wenden tot een gecertificeerd vertaalbedrijf.  The Native Translator is zowel een EN-15038 als een CAN/CGSB-131.10 gecertificeerd vertaalbedrijf. Wij leveren ook gecertificeerde Japanse vertalingen naar en vanuit ruim 100 andere talen.

Bereken hier uw persoonlijke offerte