The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Hongaarse Vertaling

De toonaangevende Hongaarse online vertaalservice

Onder de talen die wij aanbieden is het Hongaars of Magyar, dit is Hongaarse benaming van de taal.  Er zijn ongeveer 16 miljoen native speakers van wie ongeveer 10 miljoen tegenwoordig in Hongarije wonen. Het is de meest gesproken niet Indo-Europese taal in Europa. Het onderwijsniveau in Hongarije is erg hoog (’s werelds eerste technologie-instituut is opgericht in Hongarije in 1735 en de Technische Universiteit van Boedapest wordt tegenwoordig beschouwd als het oudste technologie-instituut van de wereld). Zaken doen in Hongarije vereist van u, zoals overal, dat u  de benodigde documenten en teksten laat vertalen naar en vanuit het Hongaars.

U ontvangt van ons professionele Hongaarse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe.
Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Hongaarse vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Wij leveren online:

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Website vertaling en lokalisatie

Beëdigde Hongaarse vertalingen - gecertificeerde Hongaarse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Hongaars maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Bereken hier uw persoonlijke offerte