The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Griekse Vertaling

De toonaangevende Griekse online vertaalservice

U ontvangt van ons professionele Griekse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe. Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Griekse vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Op basis van uw wensen wijzen wij uw projecten toe aan een van onze gespecialiseerde Griekse vertaalteams die beschikken over experts, opgeleid om uw specifieke vertaal- of lokalisatiebehoeften tegemoet te komen in:

  • Technische vertaling
  • Financiële vertaling
  • Juridische vertaling
  • Marketing vertaling en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertaling
  • Website vertaling en lokalisatie

Beëdigde Griekse vertalingen - gecertificeerde Griekse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Grieks maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Bereken hier uw persoonlijke offerte