The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Speciaal voor zakelijke klanten!

Ondernemingen en instanties die met regelmaat van onze diensten gebruik maken, bieden wij de mogelijkheid van een raamovereenkomst, die u een groot aantal voordelen biedt. Wij verheugen ons op een voor u succesvolle samenwerking.

Welke voordelen heeft voor u een raamovereenkomst?

Ondernemingen en instanties met een raamovereenkomst kunnen direct in en uit ons translation-management-systeem opdrachten uploaden en verzamelen. Dit werkt eenvoudig, direct en veilig. Bij vragen helpt uw eigen projectmanager u graag; die wordt als persoonlijke deskundige aan uw bedrijf gekoppeld en staat altijd tot uw beschikking. Geen informatie wordt via e-mail verstuurd. Met deze methode is de geheimhouding van uw documenten gegarandeerd; dat beschouwen wij net als u zeer belangrijk. Bovendien stellen wij voor u een “terminologie-woordenboek” samen. Dan houden uw teksten een constante kwaliteit en u beschikt over de terminologie die bij uw onderneming hoort. 

Gecertificeerde kwaliteit

De juiste communicatie is allesbepalend voor het succes van een onderneming – en dat gaat op in iedere taal. Een slechte vertaling geeft een ongunstige indruk van uw onderneming. Daarom moet ook u voor topkwaliteit gaan. The Translator Group is volgens de Europese norm EN 15038 gecertificeerd en ook naar de Noord Amerikaanse Standard CAN/CGSB‐131.10 – en dienovereenkomstig tot topprestaties verplicht.

Alle voordelen van een raamovereenkomst in overzicht

  • Eenvoudige afwikkeling
  • Kostenbesparing
  • Betere gegevensbescherming
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Maandelijkse verzamelrekening i.p.v. vooruitbetaling
  • Een eigen contactpersoon, die met uw projecten vertrouwd is.

  Neem contact met ons op!

  Wij begeleiden onze zakelijke klanten via onze corporate-services-afdeling op: Opens external link in new windowThe Business Translator of neem contact met ons op via het Opens window for sending emaile-mail. Van harte welkom!

  Bereken hier uw persoonlijke offerte

  EN 15038

  LICS

  De kwaliteitsstandaard DIN EN 15038:2006 is een Europese norm voor dienstverlening in de vertaalbranche, welke de eisen definieert en bepaalt met betrekking tot persoonlijke en technische ressources, kwaliteitscontrole, projectmanagement, contractuele randvoorwaarden voor klanten en dienstverleners etc. Daaronder valt o.a. hoge kwaliteitsgarantie door de verplichting dat elke vertaling door een tweede hooggekwalificeerde vertaler gecorrigeerd dient te worden.

  CAN/CGSB-131.10

  Deze norm is het Noord-Amerikaanse equivalent van de DIN EN 15038:2006 voor dienstverlening in de vertaalbranche, welke de eisen definieert en bepaalt met betrekking tot persoonlijke en technische ressources, kwaliteitscontrole, projectmanagement, contractuele randvoorwaarden voor klanten en dienstverleners etc. Daaronder valt o.a. hoge kwaliteitsgarantie door de verplichting dat elke vertaling door een tweede hooggekwalificeerde vertaler gecorrigeerd dient te worden.