The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelse vertaling

De toonaangevende Engelse online vertaalservice

U ontvangt van ons professionele Engelse vertalingen door hoog gekwalificeerde en in het onderwerp deskundige vertalers gemaakt; zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Daarnaast beheersen zij ook de brontaal tot in de perfectie. Alle vertalers hebben zich door opleiding en beroepservaring op bepaalde gebieden gespecialiseerd. Zij kennen de terminologie van hun vakgebieden en passen die ook toe. Wij werken snel - Wij garanderen de levering van de gewenste Engelse vertaling in no time: 3 A4-tjes, dus ong. 800 woorden, binnen 24 uur!

Wat u ook naar het Engels vertaald wilt hebben - bij ons vindt u teams van professionele Engelse vertalers van over de hele wereld met relevante kennis en ervaring op veel gebieden. Wij staan u graag bij als het gaat om o.a.

  • Technische vertalingen
  • Financiële vertalingen
  • Juridische vertalingen
  • Marketing en lokalisatie
  • Medische en farmaceutische vertalingen
  • Websitevertalingen

Beëdigde Engelse vertalingen - gecertificeerde Engelse vertalingen

„The Native Translator“ biedt beëdigde vertalingen niet alleen in en uit het Engels maar ook in 99 andere talen. Het feit dat een vertaling beëdigd of gecertificeerd is, wordt bewezen door een begeleidend document of een stempel.
De beëdigingprocedure en de definitie van een gecertificeerde vertaling zijn in ieder land verschillend. In principe betekent dit dat de vertaling gedaan is door een officieel erkende vertaler. Onze gecertificeerde vertalingen worden door beëdigde vertalers over de hele wereld uitgevoerd, die aan alle wettelijke voorschriften voldoen en een document bezitten die dat bevestigd. Het vertaalde document wordt als pdf geleverd. Indien u een origineel nodig heeft, kies dan als u de vertaling bestelt “vertaling met papieren kopie”.

Bereken hier uw persoonlijke offerte